Indultat el Ninot Infantil d'Almirall Cadarso-Comte Altea

El ninot d'Almirall Cadarso passarà a formar part del Museu Faller, l'únic museu d'el món que tria les seves peces per votació popular.

Aquest matí, abans de la recollida dels ninots infantils per part de les comissions, hem conegut quin ha estat el més votat de l'Exposició del Ninot i que, en conseqüència, es lliurarà de les flames de foc el proper 5 de setembre i passarà a formar part del Museu Faller.

Amb un total de 4.160 vots (15.638 vots emesos), el ninot infantil de la Falla Almirall Cadarso - Comte Altea ha resultat elegit gràcies als vots de les i els visitants de l'Exposició del Ninot 2021.

Obra de l'artista Enric Ginestar, i amb disseny de Miguel Santaeulalia, “Ofrena” és el ninot que forma part de “És molt guai tindre un bonsai”, falla infantil d'esta comissió del sector Pla del Remei-Gran Via.

Aquest és el setè any que aquesta comissió aconsegueix el ninot indultat infantil. El 1987, 1988 i 1989, ho va aconseguir amb ninots de Hermógenes Aroca Gómez; el 2006 i 2007 de Maria Valero Pérez; i el 2020 amb "Ofrena" també d'Enric Ginestar.

El ninot d'Almirall Cadarso passarà a formar part del Museu Faller, l'únic museu del món que tria les seves peces per votació popular.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Falles 2021: Programa d'actes de les Falles de València al setembre" "La pluja acaba esfondrant parcialment una falla de secció especial"