La Junta Central Fallera treballa en un programa d'activitats per a unes Falles virtuals

S'informarà «en profunditat del contingut quan estiga tot tancat»
Les Falles 2021 se celebraran amb diferents activitats culturals | Viquipèdia

La Junta Central Fallera (JCF) està planificant un programa d'activitats totalment en línia per a les dates en les que haurien de celebrar-se les Falles 2021 i que contempla des de la Crida fins a la Cremà. Segons ha dit el president de la JCF i regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, seran activitats virtuals, encara que s'informarà «en profunditat del contingut quan estiga tot tancat».

D'eixa manera es va donar a conéixer durant el ple d'este dimarts de la JCF, a on Galiana també va avançar que es treballa en un paquet per a les representants de les comissions de falla, encara que també estarà disponible tot el material en línia «per a involucrar a tota la ciutat en la setmana fallera, amb la intenció de fer vore que les Falles estan més vives que mai i omplir les xarxes amb moltíssimes activitats».

Dijous que ve, Galiana mantindrà una reunió amb representants de l'Església per a poder planificar les possibles misses del dia de San José, segons ha informat la JCF. A demés, s'organitzaran xarrades amb artistes fallers, emeses per les xarxes socials de l'entitat, i es faran falles virtuals amb l'ajuda de Xavi Gurrea amb lema comú de 'Tornarem'.

Estes falles estaran a la disposició de totes les comissions que vulguen participar i que poden enviar els seus «ninots» fins al 8 de març. El 15 de març es publicaran les composicions creades entre tots. l l'exercici faller 2020/2021 es tancarà el 19 de març, a pesar que enguany no es cremen les falles la nit de San José i l'elecció de presidents serà del 20 març al 30 d'abril. Per part seua, els vocals electes enviaran les sol·licituds per correu electrònic, a través de secretaria des del 29 de març al 26 abril, tots dos inclosos i l'elecció serà del 3 al 10 de maig.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Paterna anuncia la data de la celebració de les Falles 2021" "Joan Ribó dona a entendre que no hi haurà Falles en març"