La volta dels Bous al Carrer als carrers a la Comunitat Valenciana és imminent

A partir del 28 de setembre, si tot va bé, podran presentar la tramitació per a realitzar festejos taurins

La Comissió Consultiva de Bous on es va presentar la guia /protocol que possibilitara la volta del festeig de Bous al Carrer als carrers s'hi ha celebrat hui.

La guia ha sigut aprovada per unanimitat de tots els presents i l'ultime tramite que falta realitzar per part de la Generalitat Valenciana és la seua publicació al costat de les noves normes que es publicaren el pròxim 28 de setembre.

Com a avanç significatiu, podem avançar que a partir de la setmana vinent es pot procedir a la tramitació per a realitzar els festejos taurins de Bous al Carrer. Esta es realitzarà amb la documentació que es realitzava habitualment i a partir del dia 28 caldria adjuntar el pla de contingències.

És important deixar clar, que mentre no es publique l'Ordre del 28 de setembre i les nostres peticions estiguen incloses, “no podem assegurar al 100 per 100 que s'autoritzaren els festejos als carrers, encara que sembla que ja és una realitat”, expliquen des de la Federació de Penyes de Bous al Carrer de la Comunitat Valenciana.
La Federació explica que “és moment d'anar revisant calaixos, pilonscadafals i torils, així com preparar tota la documentació necessària per a realitzar el nostre dia de bous”.
Per a finalitzar des de la Federació esperen que “la setmana vinent donar-vos l'OK i comunicar-vos la seguretat que el 28 de setembre eixirà la norma”.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Homenatge a sanitaris i residències amb 15 monuments fallers infantils" "Les Fogueres es fixen i prenen com a referència les Falles de València"