El nou gratacel residencial més alt d'Europa està a Benidorm

'Intempo' ha sigut oficialment inaugurat amb més d'una dècada de retard.
Gratacel Intempo de Benidorm | UNIQ Residencial

Una obra digna de la bambolla immobiliària, així és Intempo, el nou gratacel residencial que es corona en el sostre de Benidorm i de tota Europa.

Intempo està compost per dos torres bessones coronades i unides per un con invertit, en una peculiar estructura que aconsegueix els 198 metres d'altura. Es tracta, per tant, del cinqué gratacel en altura d'Espanya, però els altres són oficines. Intempo és l'edifici d'apartaments més alt del continent europeu.

Intempo es compon de 52 plantes i 3 soterranis, per a un total de 256 apartaments de luxe d'1, 2 i 3 dormitoris, amb les més espectaculars vistes al Mediterrani, ja que es troba a només 500 metres de la mar. Les dos torres estan unides en el soterrani, i en els pisos 37 a 45. La separació entre ambdues és de 20 metres.Posseeix més de 13.000 metres quadrats de zones comunes que inclouen una piscina semiolímpica i una altra infantil, gimnàs, spa, restaurant, etc. El disseny d'Intempo va ser a càrrec de l'estudi d'arquitectes Pérez-Guerras, que van presentar els plans en 2006, i les obres van començar en 2007.

La fallida de la promotora Olga Urbana SL i el tancament de Caixa Galícia, que és qui havia prestat els 100 milions d'euros que costaria la seua construcció, va motivar que l'edifici passara a les mans de la Sareb, un banc dolent destinat a sanejar comptes.

Els arquitectes originals van abandonar el projecte per desavinences amb els nous gestors. Finalment, ha sigut la promotora UNIQ Residential i la constructora Dragatges les que han modernitzat, reformat i acabat el projecte original.

Intempo, l'edifici d'apartaments més alt d'Europa, està llest per a ser habitat, encara que de moment a penes hi ha venuts el 20% dels immobles. La promotora espera que ara que ja es pot viatjar i visitar, la venda d'apartaments augmente en els pròxims mesos.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Costa Daurada: un somni i un estiu fet a mida on tu decideixes" "Escapades amb cotxe per Espanya: així seran les vacances dels espanyols en estiu"