Processen un regidor de Massalfassar per presumptament abusar sexualment d'una jove

La xica va patir tocaments en el viatge de tornada en cotxe sense poder moure's i amb la seua voluntat anul·lada.
Imatge d'arxiu | Europa Press

 

Un regidor de Massalfassar, a la comarca de l'Horta Nord, ha sigut processat pel Jutjat d'instrucció número 16 de València per presumptament abusar sexualment d'una jove de 20 anys el passat mes d'agost, segons recollia el diari Levante-EMV.

L'edil, Gerardo Isidro V. E., va ser processat el passat 25 de febrer, en ser trobats suficients indicis sobre la veracitat de l'abús que va denunciar la víctima. La xica va patir tocaments en el viatge de tornada en cotxe sense poder moure's ni dominar la seua voluntat, el que faria pensar en l'ús d'alguna substància química per anul·lar la seua voluntat. La instrucció judicial del cas ha durat més de sis mesos.

Els fets van ocórrer el passat mes d'agost, el dia 31, quan es va celebrar un sopar a València al qual van assistir el regidor acusat i la víctima, junt amb un grup d'amics. Després del sopar, en el qual la jove no va ingerir alcohol, tal com confirmaven els testimonis i la declaració de la mateixa xica, la nit va continuar en un local. En aquest cas, la jove va consumir una copa. Posteriorment va anar al bany, i en tornar, l'acusat portava una segona copa en la mà, que li va oferir com a invitació.

La jove es va beure aquesta segona copa i poc després va començar a trobar-se marejada, i sense poder controlar la seua voluntat. Per aquest motiu va decidir tornar a sa casa, situada en una localitat propera a la capital. Aleshores, el regidor es va oferir per portar-la en cotxe.

La jove, que anava en el seient del copilot, va perdre el coneixement en diverses ocasions, i va notar com l'acusat li tocava els pits i el sexe sense que ella poguera moure's, tot i ser conscient del que estava passant. Darrere d'ells, en altre cotxe viatjaven un amic de l'acusat i altra xica, qui com a testimoni, va apuntar que observava coses estranyes en el vehicle de l'acusat. Aquesta mateixa xica va trobar desmaiada a la jove en detindre's el cotxe en la seua destinació.

La jove es va despertar i va abandonar rapidament el vehicle, dirigint-se a sa casa. Al dia següent va denunciar els fets i també es va dirigir a un centre hospitalari, però no es va torbar rastre de cap substància química, ja que aquestes substàncies d'anul·lació de voluntat solen desaparéixer en poques hores.

Tot i això, un informe de l'Institut de Medicina Legal, en mans de la jutgessa, considera que els símptomes de la jove encaixen amb la submissió química fruit de la ingesta d'alguna substància.

El processat, a qui també se li ha imposat una fiança de 6.000 euros com a responsabilitat pecuniària, confirma tota la versió de la jove excepte l'abús sexual del trajecte de tornada. Així, afirma que la va convidar a la beguda, i la va acompanyar a casa. Des del PSPV, formació de la qual forma part Gerardo Isidro, confirmaven a Levante-EMV que serà expulsat immediatament.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Cau una xiqueta des d'un balcó a València" "ATENCIÓ: Demanen un any de presó per apropiar-se de 768 euros de l'AMPA d'una guarderia a València"