Incendi en un camió que transportava fusta per la CV-36 a l'altura de Picanya

El foc es va produir aquest dimarts, al voltant de les 18.30 hores de la vesprada.
Imatge del camió incendiat a la CV-36 a Picanya | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Ahir de vesprada el produïa un incendi en un camió a la carretera CV-36, al seu pas per la localitat de Picanya, a l'Horta, segons ha informat el Consorci provincial de Bombers de València.

El foc es va originar al voltant de les 18.30 hores, en un camió que transportava fusta per la CV-36. En les tasques d'extinció van participar efectius de bombers del Consorci, amb dotacions de Torrent, Catarroja i Paterna, a més de l'oficial de guàrdia.

Imatge del procés de transvasament del gasoil del camió incendiat | Consorci Provincial de Bombers de València

 

A causa dels danys provocats en el vehicle per les flames, es va dur a terme el transvasament de 300 litres de gasoil del dipòsit del camió. Aquest procediment es va realitzar amb recursos aportats per l'empresa de transport del vehicle afectat.

Un incendi en una habitació d'un col·legi major de València obliga a desallotjar tot l'edifici

Aques dilluns, 11 de març, es produïa un incendi en una habitació d'un col·legi major de València, que obligava a desallotjar tot l'edifici. Així mateix, tres persones van haver de ser ateses per inhalació de fum.

Segons van informar fonts de la Policia Local de València, el succés va ocórrer en la quarta planta del Col·legi Major l'Asunción, i l'habitació va quedar totalment destruïda. Així mateix, els corredors també es van veure afectats pel fum.

Fins al lloc dels fets es van mobilitzar quatre unitats dels Bombers municipals de València. Una vegada acabat el servei, es va poder reallotjar tot l'edifici, excepte el corredor afectat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Torrent posa en funcionament els primers passos de vianants intel·ligents" "ATENCIÓ: Un home mata a un altre amb un bat de beisbol després d'una discussió a València"