S'origina un incendi en una empresa d'un polígon industrial de Paterna

El foc s'ha registrat al voltant de les 11.00 hores del matí, en una indústria del polígon Fuente del Jarro.
Imatge de les tasques d'extinció per part dels bombers | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Aquest matí s'ha originat un incendi en el polígon industrial Fuente del Jarro de Paterna, a l'Horta, en un dipòsit de dissolvent, segons ha informat el Consorci provincial de Bombers de València.

El foc s'ha registrat al voltant de les 11.00 hores del matí, en una indústria del carrer Vila de Madrid del polígon Fuente del Jarro, dedicada a la impressió de bobines de plàstic per a envàs alimentari. Les flames han afectat a un dipòsit ubicat en unes instal·lacions annexes a la nau principal.

Per extingir l'incendi s'han mobilitzat efectius de bombers del Consorci, procedents del parc de Paterna, així com l'oficial de guàrdia. Una vegada s'ha estabilitzat el foc, les tasques han continuat durant el migdia i la vesprada.

Dotze efectius de bombers treballaven en la zona a les 15.00 hores, retirant capes d'aïllant del dipòsit afectat, que compta amb 6.000 quilos de carbó actiu. Els bombers se centren també en la refrigeració del dipòsit, que havia arribat als 700 ºC a causa de l'incendi. A les 15 hores la temperatura s'havia pogut reduir fins als 300 ºC.

Incendi en un camió que transportava fusta per la CV-36 a l'altura de Picanya

Ahir de vesprada el produïa un altre foc a la zona de l'Horta. En aquest cas es tractava d'un incendi en un camió a la carretera CV-36, al seu pas per la localitat de Picanya, segons informava el Consorci provincial de Bombers de València.

El foc es va originar al voltant de les 18.30 hores de la vesprada, en un camió que transportava fusta per la carretera CV-36. En les tasques d'extinció van participar efectius de bombers del Consorci, amb dotacions de Torrent, Catarroja i Paterna, a més de l'oficial de guàrdia.

A causa dels danys provocats en el vehicle per les flames, es va dur a terme el transvasament de 300 litres de gasoil del dipòsit del camió. Aquest procediment es va realitzar amb recursos aportats per l'empresa de transport del vehicle afectat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Incendi en un camió que transportava fusta per la CV-36" "Torrent posa en funcionament els primers passos de vianants intel·ligents"