L'Euromillones deixa un premi de més de 180.000 euros a la localitat de Silla

L'encertant de Silla ha sigut l'únic a tota Espanya d'aquesta categoria.
Imatge d'arxiu | Cedida

 

Aquest dimarts, l'Euromillones deixava un dels seus premis a la Comunitat Valenciana, en concret a la localitat de Silla, a la comarca de l'Horta Sud.

 

La persona afortunada aconseguia un premi de segona categoria (5 números i 1 estrella) en el sorteig d'aquest dimarts, sent l'únic encertant a tota Espanya d'aquesta categoria. El premi ascendeix a un total de 184.420,70 euros. El bitllet premiat va ser segellat a la plaça del Mercat Vell, número 1, de la localitat de Silla.

 

Aquesta segona categoria ha tingut un total de cinc encertants més en el conjunt d'Europa. Així mateix, el sorteig d'aquest dimarts tenia un encertant de primera categoria (5 números i 2 estrelles) a Europa, que ha obtingut un premi milionari, de més de 79 milions d'euros, en concret, 79.149.373,00 euros.

 

La combinació guanyadora de l'Euromillones d'aquest dimarts estava formada pels números 18, 21, 29, 38 i 41. Les estrelles en aquest sorteig eren l'1 i l'11.

 

L'Euromillones es torna a posar en joc aquest divendres, 12 d'abril, amb un pot de 17 milions d'euros.

 

La Bonoloto reparteix el seu segon premi de dilluns a Ayora

El sorteig de la Bonoloto d'aquest dilluns deixava un dels seus premis a la localitat a Ayora, a la comarca de la Vall d'Ayora.

 

L'afortunat o afortunada aconseguia un premi de segona categoria (5 encerts més el complementari). El premi d'aquesta categoria en el sorteig de la Bonoloto celebrat dilluns ascendia a 43.329,78 euros. El bitllet premiat va ser segellat al carrer Emilio Casanova, número 6, d'Ayora.

 

Aquesta segona categoria va comptar amb altres tres encertants, a A Coruña, Madrid i la Puebla del Río (Sevilla), que obtenien 43.329,78 euros cadascun. El sorteig de dilluns no va tindre cap encertant de primera categoria (6 encerts).

 

La combinació guanyadora de la Bonoloto del dilluns 8 d'abril estava formada pels números 3, 21, 23, 31, 33, 39. El complementari va ser el 18 i el reintegrament el 9.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!