La calor apreta este dijous amb una millora de l'oratge

Els termòmetres arribaran als 36º en alguns punts de l’interior d’Alacant. De cara a divendres, s’espera un domini del sol i encara podran pujar més les TºC
Este dijous s’espera més calor amb una pujada dels termòmetres de fins a 7 graus en alguns punts de l’interior de València | Arxiu

 

L’ambient suportable que hem tingut estos últims dies arriba al final este dimecres. I és que este dijous s’espera més calor, amb un augment dels termòmetres de fins a 7 graus en alguns punts de l’interior de València. Quant a l’estat del cel, hi haurà una millora de l'oratge que es farà notar, sobretot, de cara a divendres amb un predomini del sol, i les temperatures podran seguir pujant.

Este dijous ja no s’esperen precipitacions. Al matí encara hi haurà la presència d’intervals de núvols prims en tot el territori, sobretot, en la franja costanera entre València i Alacant. Durant la vesprada, hi haurà un major domini de l’ambient solejat, amb l'excepció de l’interior de València, a on hi haurà bandes de núvols alts. Atenció amb el vent de la mar, que bufarà fort entre la primera hora de la vesprada i la nit, en el litoral d’Alacant.

Mapa de previsió per dijous de vesprada | AEMET

 

Les màximes pujaran el dijous, en general, en algunes zones de manera notable, arribant als 36º en el prelitoral d’Alacant. Se situaran entre 28º i 36º en l’interior, les més baixes en les muntanyes de Castelló. En la línia de la costa es mouran entre 29º i 32º, a on les menys altes estaran en punts de la franja costanera de València i, les més elevades, en el litoral alacantí.

El vent de mar es farà notar

En la primera línia de la costa, el vent de la mar serà l’encarregat de què, en general, les temperatures siguen menys altes que en el prelitoral. No obstant, fruit de la humitat del mar, farà prou de basca. 

En el cas de les temperatures mínimes, es mantindran en valors semblants als del dimecres. Els termòmetres oscil·laran entre 15º i 21º en zones de l’interior, amb les més elevades en el prelitoral d’Alacant i, les menys, en les muntanyes de Castelló. Les xifres de nit se situaran entre 20º i 22º en la franja costanera.

Les màximes podran arribar als 34º en algunes comarques de València i d'Alacant | AEMET

 

Ambient de ple estiu i solejat divendres

De cara a divendres, seguirà l’ambient calorós i la basca de ple estiu que, inclús, podrà ser més tòrrid en alguns punts del territori. I hi haurà un domini del sol generalitzat, amb l’excepció de les muntanyes de Castelló, a on apareixeran núvols de formació diürna de vesprada. Les condicions meteorològiques seran idònies per a passar el dia en la platja i refrescar-se.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🌦PREVISIÓ: Algun arruixó de fang este dimecres, amb menys calor, però més basca" "⛅️PREVISIÓ: Xicotet canvi de temps este dimarts"