Ventades fortes i ambient més ennuvolat

Este dijous les temperatures quedaran clarament més baixes sobretot en l'interior i els núvols i el vent seran els protagonistes de la jornada
Pla general d'unes palmeres que es mouen pel fort vent | ACN

L'ambient solejat dels últims dies donarà pas a un dijous amb més núvols, alguns arruixons i temperatures que experimentaran un lleuger descens sobretot en l'interior del territori valencià. A pesar de tot, cal dir que este canvi d'oratge serà transitòri i de cara a divendres i el cap de setmana recuperarem l'ambient més solejat i càlid.

Avisos per vent este dijous | Aemet

Vent, més núvols i alguns arruixons

Este dijous ens alçarem amb un cel mig ennuvolat en gran part del territori valencià. A mesura que avance el matí, els núvols seran més compactes i al llarg de la vesprada acabaran cobrint totalment el cel. Són probables alguns arruixons cap al Maestrat i nord de Castelló per la vesprada, en la resta no s'esperen precipitacions. El vent de ponent serà el gran protagonista de la jornada. Bufarà amb ratxes fortes i que poden superar els 80 km/h en l'interior de València i Castelló.

Previsió de símbols per a este dijous | Aemet

Amb més núvols, les temperatures màximes quedaran clarament més baixes este dijous i arribaran als 16 o 17ºC en zones del litoral. A diferència d'este passat dimecres, ja no s'assoliran els 20ºC a les costes d'Alacant. La propera nit de dijous a divendres serà més freda que les darreres i el vent incrementarà la sensació de fred. Molts valors baixaran dels 5ºC en l'interior i podrien baixar dels 10ºC en algun lloc costaner.  Divendres i en dies posteriors, recuperarem el sol i l'ambient més agradable.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dimecres de més núvols, a l’espera de fortes noves ventades" "Tranquil·litat absoluta al llarg d’este dimarts"