Dimarts radiant i plàcid

En la jornada prenadalenca dominarà el sol i l’estabilitat absoluta serà la gran protagonista
Les jornades sense núvols seran les protagonistes estos dies | Catalunya Méteo

Este matí de dimarts despertarem amb sol i valors molt suaus una altra volta, acompanyats de lleuger vent de ponent que desapareixerà amb el pas de les hores. Les temperatures mínimes se situaran al voltant dels 12-14ºC en la majoria de zones del litoral i entre 7 i 10ºC en l’interior, fred molt poc destacable.

Durant la vesprada seguirà fent un dia radiant amb sol, ni un sol núvol, el vent calmarà i les temperatures podran pujar tant o més que este passat dilluns. Es tornaran a superar els 20ºC amb molta facilitat en la costa i les temperatures quedaran també per damunt dels 15ºC en l’interior.

Previsió per al territori valencià per a este pròxim dimarts | Aemet

La nit de Nadal serà molt suau i sense vent. En l’interior i en les zones elevades els valors se situaran entre els 8 i 10ºC gran part de la nit, mentres que en el litoral els termòmetres es mouran entre els 14 i els 16ºC.

Nadal molt tranquil

Durant la jornada de Nadal no tindrem cap classe de canvi. L'oratge seguirà igual que este dimarts. Tindrem un dia totalment solejat, pràcticament ni un núvol en el cel i temperatures diürnes que una altra volta tornaran a arribar als 20ºC en les comarques litorals d’Alacant i València i se situaran, de nou, per damunt dels 15ºC en l’interior.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Registrat un terratrèmol de 2,5 en San Miguel de Salinas" "Torna la calma sense vent però amb calor atípica per Nadal"