Este diumenge arriben alguns canvis, però no en tots els llocs

El sol seguirà dominant, tot i que hi haurà més intervals de núvols i no es descarta algun plugim molt aïllat. La temperatura es mantindrà similar
El sol dominarà el diumenge, però amb alguns intervals de núvols | Agustí Descarrega

 

El temps no vol canviar massa estos dies i, en tot cas, només arriben xicotets canvis que no portaran ningun  mal de cap ni un temps molt pitjor. De la mateixa manera que la situació no canvia, les temperatures anormals per a l’època de l’any seguiran un dia més, fent que el migdia siga calorós i bascós en la costa, amb un ambient molt més estiuenc que de tardor.

D'esta manera, per a este diumenge es preveu que, de manera general, el sol predomine en els cels valencians amb més presència de núvols alts i prims, sobretot de cara a la vesprada, quan podran deixar el cel puntualment poc clar. També durant el matí hi haurà més núvols baixos en punts de la costa, sobretot entre València i Alacant, sense descartar alguna gota molt aïllada. Seran intervals de núvols matiners que, amb el pas de les hores, ràpidament se n'aniran anant i deixaran pas a un temps més solejat.

Mapa de previsió per a este diumenge | Aemet

Alerta per vent fort

Pel que fa al vent, bufarà amb ganes este diumenge en el nord de Castelló, especialment en l’interior, a on algunes ràfegues poden ser fortes. En este sentit, l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat l’alerta per ventades intenses en tot el nord de la província castellonenca. 

Mapa d'avisos per vent a este diumenge | Aemet

 

Seguix el temps estiuenc al migdia

La temperatura no es mourà massa este diumenge i la calor i la basca tornaran a fer-se notar al migdia. Els termòmetres quedaran entre els 25º i 30º en totes les zones, temps ideal per a disfrutar de l’aire lliure i que fins i tot convidarà a anar a la platja, igual que este dissabte a on les condicions han sigut idònies i pràcticament estiuenques durant les hores centrals de la jornada.

Pel matí, les temperatures encara seran lleugerament baixes, amb fresca nocturna i matinal. Les mínimes es mouran entre els 13º i 18º. Per tant, a primera hora del matí, caldrà dur alguna capa extra per a aïllar-se de la fresca, però que de cara a mig matí i sobretot migdia de ben segur que sobrarà.

Pocs canvis a la vista

Tal com anem anunciant fa dies, la tendència a mitjà i llarg termini es veu molt estable i tranquil·la. De pluges, fred o canvis importants de temps de moment no se n’aprecien, i els que pareix que han d’arribar encara estan molt lluny com per estar-ne segurs de què passaran.

El que sí que pareix és que la temperatura, a mitjans de la setmana que ve, començarà a baixar i recuperarà valors més propis per a l’època de l’any, amb un ambient que serà lleugerament més fresc.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cap de setmana de temps tranquil i calor al migdia" "Bioparc celebra 'La nit dels ratpenats' el dimarts, 8 d'octubre"