El bon oratge s'imposarà durant el cap de setmana

Les temperatures diürnes pujaran clarament este dissabte i encara ho faran més diumenge. Com a novetat, en l'interior, entrarà vent de ponent de cara al migdia de diumenge
Imatge de la posta de sol en l'Albufera | Viquipèdia

El cap de setmana d'este llarg pont de la Puríssima serà estable i solejat tant dissabte com diumenge i tindrem poques complicacions en el temps. 

Dissabte amb molta bonança

El sol dominarà al llarg de tot el cap de setmana sense excepcions. Este dissabte pel matí, ens alçarem amb un poc de boira en les zones d'interior de les tres províncies. Les temperatures, seran fresques a primeres hores amb valors per baix dels 10ºC en tot l'interior, mentres que en el litoral quedaran entre els 11 i els 13ºC.

De cara a la vesprada, seguirem amb un cel totalment radiant, solejat i només amb una capa de núvols prims testimonials. Les temperatures màximes quedaran al voltant dels 16-17ºC en el litoral, mentres que en l'interior de Castelló i València les màximes es situen entre els 12-13ºC. Vents en calma total.

Previsió de simbols per este dissabte | Aemet

Ambient més càlid en el litoral i més ventós en l'interior diumenge

Diumenge seguirà fent sol en tot el territori, però com a xicoteta novetat, de cara a la vesprada, entrarà vent de ponent per l'interior de les serres de València i Alacant. Este fet farà que les temperatures encara pugen un poc més en el litoral i, per tant, és probable que algunes zones del centre de València arriben als 20ºC. A últimes hores de la jornada, arribaran núvols prims provinents d'un front atlàntic que no causarà més conseqüències.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'enginyosa obra per a evitar noves inundacions en Venècia" "Torna l’estabilitat i l'oratge solejat este cap de setmana"