Seguix la bonança però torna el vent

Les temperatures encara pujaran més este diumenge però el vent de ponent s'incrementarà en l'interior a partir de migdia
El vent de l'oest bufarà amb ganes i reescalfat | Arxiu

Durant el diumenge de matí, la forta inversió tèrmica serà la protagonista amb boires en algunes zones de l'interior, que es desfaran ràpidament. L'ambient serà fred a primeres hores, fins i tot, en la mateixa línia costanera es podrà baixar dels 10ºC. En l'interior, es baixarà dels 5ºC i podrien aparéixer algunes gelades puntuals. Durant el dia, tornarà a fer sol durant tota la jornada. Com a xicoteta excepció, per la vesprada arribaran alguns núvols alts i prims que no implicaran més conseqüències. 

La calma dominarà en tot el territori valencià pel matí, però durant la vesprada el vent de ponent s'intensificarà tant en Alacant com en l'interior de València. Este mateix vent, serà l'encarregat de què en alguns punts del litoral sud de València i Alacant es puga arribar als 20ºC. Tampoc seran baixes les màximes en l'interior de les tres províncies: uns 14ºC en València i Castelló i uns 19ºC en Alacant, com, per exemple, en Orihuela.

Previsió de símbols per a este diumenge | Aemet

Inici de setmana molt tranquil

Tant dilluns com en els primers dies de la setmana, dominarà la bonança i un temps molt estable. El pas de fronts atlàntics pel nord peninsular implicarà que continuem tenint vents de ponent i pas de núvols prims que no implicaran més conseqüències. Tot açò amb un ambient molt agradable. 

Les temperatures màximes es tornaran a arrimar als 20ºC en molts punts del litoral i la bonança s'imposarà en les hores centrals de la jornada. Les nits ja no seran tant fredes degut al vent de ponent que també suavitzarà l'ambient nocturn.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La vida va sobreviure en l'època més gelada de la Terra" "El bon oratge s'imposarà durant el cap de setmana"