Cap de setmana més ventós i ambient de tador avançada

Els núvols guanyaran protagonisme, tindrem algunes gotes durant la nit de dissabte a diumenge i les temperatures diürnes quedaran molt més frenades
El vent seguirà bufant fort en tot el territori durant el cap de setmana | Cristina Escarre
 

Al llarg d'esta setmana hem deixat arrere els valors tan elevats i pràcticament estivals que vam tindre el passat cap de setmana. Pareix que este cap de setmana, les temperatures seguiran a la banda baixa. 

Tant dissabte com diumenge seguirem amb vents del nord-oest i sensació de fred matinal, però les temperatures es recuperaran prou durant les hores centrals del dia, especialment dissabte.

El temps més inestable el tindrem la nit de dissabte a diumenge i fins a les primeres hores de diumenge, quan esperem alguns arruixons en l’interior de València i Alacant, que en principi serien poca cosa i no acumularien quantitats de precipitació destacables, en general per baix dels 10 l/m2.

El vent no donarà treva

La nit tornarà a ser fresca amb valors molt similars als anteriors. Este divendres, el vent tornarà a ser el protagonista, especialment en les comarques del nord de Castelló i en l’interior de València i Alacant, a on es poden superar de nou els 80 km/h. L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) manté els avisos per vent especialment en les comarques interiors.

Previsió d'avisos per a este divendres | Aemet

El sol dominarà durant gran part de la jornada en València i Alacant, només amb alguns núvols alts. En les comarques de Castelló també farà sol gran part del matí, però durant la vesprada arribaran arruixons del Sistema Ibèric i no es descarta que puguen arribar a la mateixa costa, de forma feble. Les temperatures seran clarament més baixes que les del passat dijous i només s’aproparan als 20ºC en el litoral de València i Castelló.

Previsió de símbols per a este divendres | Aemet

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Històrica denúncia de vora 11.000 científics contra la crisi climàtica" "Advertixen que el Parc Natural de l'Albufera desapareixerà en els pròxims anys"