Adeu definitiu a Blas

Alguna gota podria escapar-se de matí al litoral del nord d'Alacant i de vesprada al nord
Ones gegants | RTVE


No la trobarem a faltar perquè no ha deixat res de profit a la Comunitat Valenciana. Més bé al contrari en deixar als pescadors de la Comunitat Valenciana més d'una setmana sense poder treballar.

A poc a poc anirà retirant-se cap a l'est i encara que ens deixarà un parell de dies més de mala mar, ja veiem la fi de Blas que a partir de dijous ens dirà adeu de forma definitiva i ens quedaran uns dies d'oratge estable.

De l'oratge de hui hem de destacar l'estat de la mar que especialment al sud de València i a Alacant es mantindrà ben rebolicada perquè encara que el gregal perdrà força la mar de fons encara deixarà àrees de marejada i forta marejada mar endins i marejada a la costa.

La nit ha sigut més fresca i al centre del dia les temperatures patiran pocs canvis.


Alguna gota podria escapar-se de matí al litoral del nord d'Alacant i de vesprada al nord.Demà dimecres encara es registrarà algun ruixat entre el sud de les Balears i la Comunitat Valenciana, però difícilment tocaran terra.

La nuvolositat serà més abundant al sud però no serà obstacle perquè les temperatures pugen lleugerament.Dijous es calmarà el vent en desfer-se de forma definitiva Blas i la mar anirà quedant també més tranquil·la amb el pas de les hores. Durant el matí encara tindrem el cel carregat al litoral del sud d'Alacant però a partir de mig matí acabarà imposant-se el sol per tot arreu i pujant les temperatures.

Com avanç per al pròxim cap de setmana que tot indica que vindrà marcat per les altes pressions i per temperatures més fresques a la nit però suaus al centre del dia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El retorn de Blas" "Torna a brillar el cel: ja són ací les Leònides!"