Cal aprofitar l'oratge poc calorós

Anem de cara a un cap de setmana calorós, però no tant com el que hem deixat enrere

La setmana va començar dilluns amb ponents i acabarà amb temperatures més altes, però al centre de la setmana no es pot estar millor. Tenim oratge estable i assolellat, però l'ambient no és massa calorós, fins i tot podríem qualificar-lo de suau al centre del dia i de fresc a la nit.


Sí, perquè esta nit tampoc ha sigut molt calorosa. És cert que les temperatures han pujat lleugerament i que la humitat quan sigut més alta, però encara hem pogut dormir prou bé (excepte algun punt de la costa).Demà és divendres i segur que tots pensem en el cap de setmana amb ganes de disfrutar de dies de sol, platja i piscina...i no ens decebrà perquè tot indica que l'oratge es mantindrà estable i que les temperatures aniran pujant dia rere dia.


Ho notarem hui i també durant el cap de setmana. Pujaran un parell de graus les màximes i a partir de demà també pujaran les temperatures nocturnes. Al centre i per l'interior cal anar amb compte de nou amb les temperatures al centre del dia perquè s'espera que acaben situant-se a partir de demà i durant tot el cap de setmana entre els 35 i els 39 graus. A la costa l'ambient serà de nou més bascós però les temperatures no aniran més enllà dels 30-31 graus.


En resum, anem de cara a un cap de setmana calorós, però no tant com el que hem deixat enrere.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dies de calma sense massa calor" "De contar-ho a passar-ho"