5 carreteres tallades i 13 amb ús obligatori de cadenes pel temporal en el territori valencià

La majoria d'incidències es registren en la comarca dels Ports i l'Alt Maestrat (Castelló)
Diferents carreteres han sigut tallades en el territori valencià per la neu | Twitter - @Joseraul_96

Cinc carreteres estan tallades, en 13 és obligatori l'ús de cadenes i altres tres vies presenten incidències pel temporal en el territori valencià, la majoria en la comarca dels Ports i l'Alt Maestrat (Castelló), segons ha informat la Generalitat.

En concret, en l'última actualització de l'estat de carreteres a les 13.30 hores d'este diumenge, estan tancades al trànsit la CV-111 en Vallibona, la CV-121 en Olocau del Rey i la CV-126 de Vilafranca a Castellfort. També s'ha tallat al trànsit la CV-391, de Requena al Remedio per Villar de Olmos, i la CV-392, d'Utiel a Nogueras.

És necessari l'ús de cadenes en 13 vies: en la CV-109 entre Boixar i Coratxar; en la CV-110 en Herbes; la CV-117 de Xiva de Morella a Morella; la CV-12 d'Ares del Maestrat a Morella; la CV-122 de Todolella a Olocau del Rey; la CV-125 entre Cinctorres, Portell de Morella i el límit de la província; la CV-15 des d'Ares del Maestrat fins a la frontera provincial; la CV-166 de Culla a Benassal; la CV-170 de Vistabella del Maestrat al límit provincial; la CV-241 de Sacañet a Canals i l'N-232 a Morella.

D'altra banda, tres carreteres registren incidències: l'N-234 de Viver al Toro, l'N-232a de Morella i l'A-23 de Viver al límit amb la província, en els dos sentits. Les tres són transitables, encara que la Direcció General de Trànsit (DGT) demana precaució.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'oratge en València: Arriba el clímax de la borrasca 'Glòria'" "Temporal Alacant: Suspenen totes les activitats a l'aire lliure"