Els cels coberts i les precipitacions fluixes predominaran en el sud de la Comunitat Valenciana aquest dissabte

La temperatura màxima més elevada la tindrà Alacant, amb 18 graus, i la més fresca, Morella, amb 9
Mapa significatiu de l'oratge de hui a la Comunitat | aemet

 

Els cels coberts i les precipitacions fluixes predominaran en el sud de la Comunitat Valenciana en la jornada d'aquest dissabte, mentre que la resta del territori tindrà cels nuvolosos a primeres hores. Les precipitacions que s'esperen en la predicció de Aemet seran de caràcter fluix i afectaran el litoral sud de València i tot el litoral d'Alacant. En l'extrem sud podrien ser localment moderades.

    

Així mateix, hi ha hagut boires i bancs de boira matinals a l'interior, així com gelades febles. A Alacant hi haurà vent del nord i nord-est fluix a moderat; en la resta, vent variable fluix amb intervals de nord-oest moderat al matí a l'interior nord de Castelló.

La temperatura més fresca la tindrà Morella

  

Pel que fa a les temperatures, les màximes es mantindran entre els 15 i els 18 graus en tot el litoral de la Comunitat, i entre els 9 i els 12 a l'interior. Així, la màxima més elevada la tindrà Alacant, amb 18 graus, i la més fresca, Morella, amb 9. A Castelló tindran 15 graus de màxima i a València, 16.

Els termòmetres baixen dels 10 graus

  

Pel que respecta a les mínimes, els termòmetres han baixat dels 10 graus en tots els observatoris de la xarxa Aemet. Així, la mínima més elevada han sigut els 8 graus de Dénia, mentre que les més baixes han sigut els 0 graus de Requena i l'1 grau de Morella. A Alacant i València, la mínima ha sigut de 7 graus, i a Castelló, de 6.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"METEO: Alerta groga i taronja per pluja i vent a la Comunitat" "METEO: Un front fred portarà pluja i les primeres nevades a la Comunitat Valenciana"