De contar-ho a passar-ho

Si hem aconseguit superar el dia d'ahir...ja tenim molt passat perquè tot i que encara queda molt d'estiu per davant

Hi ha una dita popular que diu: 'De contar-ho a passar-ho', i li va al pèl a l'oratge que hem tingut les últimes 24 hores a la Comunitat, perquè les previsions i els avisos ens avisaven el que anava a vindre però fins que no pateixes el que suposa viure amb temperatures d'entre 40 i 44 graus amb humitats inferiors al 20 per cent no t'adones el que suposa.

Si hem aconseguit superar el dia d'ahir...ja tenim molt passat perquè tot i que encara queda molt d'estiu per davant pense que no serà fàcil tornar a tindre un dia tan calorós i pesat com el que hem deixat enrere.

Ahir de vesprada l'entrada del mestral al nord i per l'interior i el treball de la brisa a la costa feien que la calor es fera a poc a poc més suportable.

El mestral encara bufarà amb força al nord (les ratxes encara podran superar els 70-80 Km/h). Al sud serà el vent d'origen marítim qui es deixe sentir acumulant núvols i deixant la mar més alterada.


Les temperatures baixaran entre 4 i 14 graus a les zones on més pujaren ahir.Demà dimecres el mestral encara es deixarà sentir al nord però cada volta bufarà amb menys força.

Les temperatures nocturnes no patiran grans canvis i les diürnes baixaran un parell de graus a la costa mantenint-se sense grans canvis per l'interior.


Dijous tampoc cal esperar grans canvis. El cel continuarà poc ennuvolat i les temperatures es mantindran relativament fresques.

A partir de divendres tornaran a pujar les temperatures i de cara al cap de setmana apretarà de nou portant els mercuris dels termòmetres als 35-37 graus en punts del centre i de l'interior.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Directes al forn" "Sanitat activa avís per a demà per calor en gran part de la Comunitat Valenciana"