Avís groc per pluges en tota la província de Castelló i València i interior nord d'Alacant

Podrien produir-se ruixats i tempestes fins i tot localment fortes i amb pedregada
Alerta d'avís groc per pluges a la Comunitat per al dia de hui | AEMET

 

La setmana comença a la Comunitat Valenciana amb cels amb nuvolositat d'evolució, encara que cap a la vesprada a Castelló i València podrien produir-se ruixats i tempestes fins i tot localment fortes i amb pedregada, preferentment a l'interior, que està en avís groc per pluges, com també a l'interior nord d'Alacant.

Així ha decretat el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana al seu butlletí d'informació meteorològica l'avís groc per pluges.               

  

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) els cels han clarejat poc nuvolosos, amb boires i núvols baixos en la meitat nord del litoral. El vent bufarà variable fluix, amb predomini del sud i sud-est cap a la vesprada.

  

Les temperatures mínimes aniran en lleuger ascens i les màximes experimentaran pocs canvis. A València, oscil·laran entre 24 i 31 graus, a Castelló entre 23 i 31 i a Alacant entre 23 i 31.

   

Les màximes aconseguiran 36 graus a Ontinyent i 34 a Alcoi, mentre que les mínimes més baixes es registraran al nord, a Morella, on els mercuris marcaran 16 graus.           

Incendi extingit gràcies a la pluja

L'incendi forestal de Beniardà, en la Marina Alta, s'ha donat oficialment per extingit a les 21:45 hores d'ahir diumenge després de calcinar una superfície de 25 hectàrees de pi i vegetació, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

   

El foc havia estat donat per estabilitzat a les 14 hores del dissabte gràcies a l'aparició de la pluja, concretament entorn del focus del Barranc dels Coves, una zona de difícil accés.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"MÈTEO: Les tempestes cauen amb granís i més de 350 rajos a l'interior de Castelló" "Pluges i tempestes a la Comunitat per als pròxims dies"