L'interior de València i Castelló està en avís groc per pluges i tronades este dimarts

A partir de les 13 hores i fins a les 20, de moment

L'interior de les províncies de València i Castelló es troba en avís groc estos moments per risc de pluges i tempestes des de les 13 hores de hui dimarts fins a, de moment, les 20 hores, segons informa AEMET.

Com a conseqüència d'esta situació d'avís, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha emés un butlletí informatiu en el qual s'informa que, tot i que la preemergència no està activada per ser un avís de nivell groc, sí que podrien generar-se problemes en activitats o llocs concrets que obliguen a adoptar mesures preventives degut a les pluges i tronades que s'esperen des d'este migdia.

L'avís compartit pel 112 | GVA 112CV

 

Temperatures suaus

Pel que fa a les temperatures del dia de hui a la Comunitat Valenciana, estes es mantindran sense canvis o aniran en lleuger ascens. Les màximes arribaran als 25 graus a València, els 24 a Castelló i els 22 a Alacant, mentre que el vent bufarà variable fluix predominant est i sud-est, segons AEMET.

Pluges i tronades a l'interior

Durant este dimarts 8 de maig, el cel combinarà els intervals nuvolosos amb ruixats i tronades a partir del migdia que estaran presents a l'interior de València i Castelló. A la meitat nord, estes podrien ser localment fortes, mentre que a les zones de litoral hi ha una probabilitat baixa de veure banyats els carrers.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: Arriba un CANVI RADICAL d'oratge a la Comunitat este cap de setmana" "ALERTA: Tempestes mortíferes a l'Índia amb 77 morts i 143 ferits"