Maig s'acomiada entre núvols

Arriba juny rodejat de núvols i ruixats

Durant el cap de setmana hem pogut disfrutar de temperatures que ens anuncien que estem a les portes de l'estiu, però també amb ruixats i tronades que afectaren el nord de la Comunitat.

I hui acomiadem el mes de maig entre núvols i amb temperatures que tornaran a recordar-nos la proximitat de l'estiu. De matí alguns núvols baixos a la costa i de vesprada més núvols al nord on de forma puntual podrien deixar algun ruixat i pot ser algun tro a les muntanyes al voltant de la serralada ibèrica.

Començarem demà el mes de juny i l'estiu climatològic amb un oratge marcat per la inestabilitat. Des de primera hora tindrem el cel ben carregat i segurament no tardaran en registrar-se les primeres pluges que avançaran de de l'interior cap a la costa. De fet la vesprada i pot ser la primera part de la nit la pluja es farà general i podran quallar tronades que de forma puntual descarregaran amb intensitat moderada o forta.

Les temperatures no patiran canvia i les diürnes baixaran de forma general, però el descens es deixarà sentir més al nord i per l'interior.

Dimecres escamparà la nuvolositat i vorem més el sol, però no tardarà en inestabilitzar-se de nou l'atmosfera perquè dijous pense que serà un dia prou gris amb possibilitat de ruixats dèbils  ala franja costanera i pot ser en punts del prelitoral, i divendres els models de previsió tornen a donar una vesprada marcada per les tronades.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Què farà el cap de setmana ?" "Només quatre gotes acompanyades de fang"