Més sol, temperatures més altes...i més tronades

Demà dimecres cal esperar una evolució de l'oratge semblant a la de hui

Les tronades d'ahir no foren generals però per allà per on passaren descarregaren amb intensitat moderada.

Hui veurem més el sol durant el matí, però no serà un sol 'definitiu' perquè aportarà energia a Lola, i al fred que hi ha a les capes altes de l'atmosfera, afavorint el creixement i la formació de tempestes que des de l'interior avançaran cap a la costa.

Les temperatures nocturnes no han patit canvis importants i les màximes amb el sol que es deixe veure durant el matí i el ponent pujaran de forma sensible.

Demà dimecres cal esperar una evolució de l'oratge semblant a la de hui. Fins a migdia lluirà el sol, però a partir d'eixe moment caldrà estar atents al creixement dels núvols de tempesta en punts de muntanya que posteriorment avançaran cap a la costa.

Les temperatures podran pujar un poc al centre del dia.

Pense que dijous també plourà però tot indica que els ruixats i les tronades seran més puntuals i pot ser que només afecten punts de muntanya.

Divendres per acomiadar l'abril encara tindrem tempestes de vesprada al nord i al sud, mentre que l'oratge serà més estable al centre del territori.

Aneu creuant els dits perquè els confirmen les previsions i el primer cap de setmana de maig l'oratge siga estable i assolellat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La setmana de Lola" "És l'hora de Lola"