Ni sol ni massa pluja

Dimarts ens alçarem i ens gitaren amb el cel ben carregat de núvols, però pluja no cal esperar gran cosa

Encetem una setmana on la pluja pot ser protagonistaUna setmana marcada per la inestabilitat, la nuvolositat abundant, i amb un poc de sort per la pluja.

Tot provocat per una borrasca que entra pel sud-oest de la Península enviant franges de núvols que en estes situacions sempre arriben molt debilitades i no deixen quantitats importants de precipitació.

La nuvolositat serà abundant des de hui mateix la qual cosa propiciarà que l'ambient siga molt bascós des de primera fins a última hora del dia. Durant el matí encara podrem veure el sol, però tot indica que esta vesprada el cel quedarà més tancat i fins i tot pot ploure dèbilment en punts de l'interior.

Les temperatures no patiran canvis, i això amb el cel ennuvolat es traduirà en un ambient molt bascós

Demà dimarts ens alçarem i ens gitaren amb el cel ben carregat de núvols, però pluja no cal esperar gran cosa. Durant el matí espurnejarà a l'interior i a les comarques centrals, i de vesprada els núvols més actius podran 'visitar' punts de la costa del nord d'Alacant i les zones més interiors de Castelló. L'ambient es mantindrà molt bascós encara que les temperatures quedaran més baixes al centre del dia.


Si van complint-se les previsions serà la matinada de dimarts a dimecres, i dimecres fins a migdia quan les pluges puguen ser més quantioses i generals. No cal esperar registres important però a última hora de la jornada pense que podria haver plogut a bona part del territori. Dijous i divendres veurem més el sol sobretot durant el matí, però de vesprada els núvols d'evolució poden acabar deixant ruixats i tronades a les zones de muntanya.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tronades i calor marcaran el cap de setmana" "Dies tempestuosos"