La calor anirà a més fins dissabte

La calor no cessarà i les altes temperatures persistiran durant els pròxims dies

Hui farà tanta calor com ahir i com despús-ahir, però no farà tanta calor com demà si com marquen les previsions es deixa sentir el ponent i les temperatures es dispararan tant al centre com a la costa apropant-se als 40 graus.

Fins eixe moment no cal esperar massa canvis: quatre núvols de matí a la costa, i només de quatre en punts de l'interior esta vesprada amb temperatures pròpies, típiques per l'època. De nou arrapant els 40 graus al centre i per l'interior i situant-se entre els 30 i els 35 a la costa.

El ponent i el mestral es deixaran sentir demà des de primera hora. Pot ser a l'albada i fins a mig matí semblarà fresc, però res més lluny de la realitat perquè de seguida notarem com els calfa l'ambient i com pugen les temperatures a la carrera.

De fet estem en avís groc d'Aemet per calor a bona part del centre i sud de la Comunitat.

Vorem pocs núvols al cel. El ponent aproparà núvols a les muntanyes del nord cap a migdia i a poqueta nit, just quan comencem a notar el canvi en la direcció del vent i comence a refrescar un poc l'ambient els núvols es faran més abundants a la costa anunciant canvis per diumenge.

Diumenge el descens de les temperatures serà notable, d'entre 10 i 12 graus en punts de la costa i al centre. El llevant aportarà núvols i fins i tot podrà afavorir algun ruixat de caràcter dèbil. La mar quedarà més alterada.

Dilluns encara quedaran núvols a la costa, però pense que serà difícil que donen pluja, i dimarts amb més sol començaran a putjar de nou les temperatures.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'estiu fa un pas endavant" "Alerta per una jornada de calor asfixiant en la Comunitat Valenciana"