La calor anirà a més amb el pas dels dies

Segons transcórrega la setmana farà més calor i tot indica dijous encetarem un període de molta calor que s'allargarà al menys una setmana

L'inici de la setmana ens ha donat alguns ruixats dèbils i les temperatures de moment no són molt altes, però segons transcórrega la setmana farà més calor i tot indica dijous encetarem un període de molta calor que s'allargarà almenys una setmana. Una ona de calor en tota regla.

El dia començava amb temperatures més altes perquè el cel ha estat més lliure de núvols i pel mateix motiu farà més calor al centre del dia (dos o tres graus més que ahir).

Demà dimecres pujaran tant les mínimes com les màximes un parell de graus. Al centre del dia ens acostarem els 35 graus al centre i per l'interior i superarem els 30 graus a la costa (no res per a la calor que s'espera que arribem a patir a partir de dijous).

El final de la setmana serà dur. Haurem de suportar les conseqüències d'una ona de calor que afectarà  de ple la Comunitat Valenciana a partir de dijous, amb temperatures que tocaran els 40 graus al centre i per l'interior de València i d'Alacant. A la resta del territori, al nord i a la costa, no quedaran molt lluny dels 35.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Núvols i plugims dèbils a la costa per a començar la setmana" "La calor anirà a més fins dissabte"