La Comunitat Valenciana es prepara per a suportar la primera onada de calor de l'estiu

Anem cap a els dies de més calor d'este estiu, i tardaran en començara baixar les temperatures. Seran, com a mínim, 5 dies de molta, de moltíssima calor.
La calorada serà intensa arreu aquestos dies de tot el territori valencià| Arxiu

Escoltarem a partir de hui moltes expressions i llegirem molts titulars respecte a la calor que anem a patir estos dies. 'El dimoni Afrcià' serà dels titulars més emprats perquè la calor arriba des del nord d'Àfrica i ens passarà factura perquè ve per a quedar-se un bon grapat de dies ( no esperem que les temperatures comencen a baixar fins dimarts dia 17).

Donem hui el tret d'eixida a una onada de calor que té pocs precedents enguany perquè hem tingut dies de molta calor però a la Comunitat Valenciana no hi han durat més d'un o dos dies, i de seguida començava a minvar la calor.

Esta volta és diferent anem cap als dies de més calor d'este estiu, i tardaran en començar a baixar les temperatures. Seran, com a mínim, 5 dies de molta, de moltíssima calor. A més de la calor també cal destacar la calitja que acompanyant la massa d'aire càlida africana farà patir aquells que tenen problemes respiratoris.

Tenim avisos grocs, taronja i fins i tot rojos a bona part de la Península. Poques zones es lliuraran de la calor els pròxims dies.

A la Comunitat Valenciana les primeres notícies de l'ona arribaran per l'interior on els termòmetres s'enfilaran demà per damunt dels 36 grays i podran apropar-se als 40

La previsió de hui dijous torna a donar un mapa de colors taronja  fruit de la pols en suspensió que continuarà present a l'atmosfera, i temperatures marcant valors de vora 40 graus en punts del centre i de l'interior.

Demà divendres encara pujarà una ratlleta o dos el mercuri als termòmetres. Un dia molt pesat, de calor molt intensa amb màximes de 40-41 graus a les zones més interiors del sud de València i a l'interior-nord d'Alacant. La calitja continuarà ben present.

La calor lluny de minvar el cap de setmana anirà a més. Tant dissabte com diumenge cal esperar temperatures més altes, tant de nit com de dia, i dilluns començarem la setmana amb condicions molt paregudes. No serà fins dimarts que les temperatures siguen més suportables.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Arriba la primera gran onada de calor de l'estiu a la Comunitat Valenciana" "L'ona de calor comença demà dijous"