El ponent ens posa en avís

Estem en avís taronja al centre i sud de València, i al sud d'Alacant on al prelitoral i a la costa els termòmetres s'aproparan de nou als 40 graus


Comencem el dia pendents del ponent que es deixa sentir des de primera hora i que amb el pas de les hores anirà calfant-se deixant de nou un dia molt calorós al centre i en punts de la costa.

De fet estem en avís taronja al centre i sud de València, i al sud d'Alacant on al prelitoral i a la costa els termòmetres s'aproparan de nou als 40 graus.

Durant el matí serà el sol qui predomine, però a migdia començaran a guaitar núvols per l'interior que de vesprada deixaran el cel més cobert i fins i tot alguna gota al nord.

Les temperatures pujaran fins als valors que ja haguérem de patir diumenge, i caldrà esperar (com també va passar fa un parell de dies) que a migdia gire el vent i entre la brisa fent baixar les temperatures i pujar la humitat.
 

Demà dimecres començarem el dia amb núvols baixos. Núvols d'humitat afavorits pels vents de xaloc i llevant que bufaran des de la nit i matinada. A migdia es desfarà la nuvolositat baixa i seran els núvols d'evolució els que apareguen per l'interior deixant alguns ruixats puntual i fins i tot alguna tempesta.

Les temperatures nocturnes es mantindran altes a la costa i baixaran un poc per l'interior. El descens de les màximes serà més marcat (quedaran entre 5 i 7 grays més baixes).

Dijous baixaran les temperatures però el dia serà molt bascós, sobretot en punts de la costa. Fins a migdia tindrem el cel prou cobert i possibilitat de ruixats dèbils al litoral del centre i sud de València i al del nord d'Alacant.

Divendres recuperarem el sol i les temperatures tornaran a pujar. Un ascens què notarem més al centre i a l'interior, on les màximes arribaran als 35-38 graus, que a la costa, on les temperatures més altes no passaran dels 30-31 graus.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La calor només afluixa unes hores" "No res...per al que ha de vindre"