Continua el pas de fronts amb poques pluges i noves ventades la setmana que ve

Esperem dies amb oratge canviant, algunes pluges, canvis de temperatura i fortes ratxes de vent. Dimarts, dijous i divendres seran els dies més inestables
Els núvols i les pluges seran freqüents esta setmana, pero no esperem que ploga fort | @Aliforniano

Muntanya russa d'oratge i temperatures esta setmana que encetem este dilluns. No ve cap temporal de pluja o vent però hi haurà moviments constants de núvols i moments de sol. El primer canvi vindrà entre dilluns i dimarts en forma de potent front des de l'oest de la Península, que a nosaltres ens afectarà dimarts.

Dilluns els núvols mitjans i alts taparan el cel, amb probabilitat d'arruixons en les comarques del Maestrat i els Ports de cara a la nit. El vent del sud bufarà fluix, però les ventades seran més notables el dimarts. Les temperatures baixaran, amb ambient més fred l'inici de la setmana. Els valors màxims a la costa estaran entre 15 i 17 °C.

Mapa de la previsió per a este dilluns | AEMET

Dimarts serà un dia de cel cobert. El front de núvols creuarà de ponent a llevant i deixarà algunes pluges poc importants, que passaran ràpidament cap al Mediterrani. Al final de dimarts s'obriran clars cap a l'interior. Les temperatures baixaran, amb valors màxims al voltant dels 15 °C en la costa i els 10ºC en l'interior, amb ambient fred. El vent girarà del sud-oest de matí a mestral a la vesprada, intensificant la sensació de fred en alguns moments del dia.

Probabilitat de pluja dijous i divendres, amb una millora de l'oratge el cap de setmana

Dimecres lluirà el sol i quedarem a l'espera del nou front que arribarà dijous des de ponent, amb noves precipitacions de caràcter dèbil. Divendres arribaria un altre braç de la borrasca immòbil a l'oest de la península, la regada serà més general i abundant que les bandes de precipitació que hauran passat el dimarts. Les ventades de sud i mestral vindran intercalades amb moments de pluja.

A partir de dimecres la tendència de les temperatures serà a pujar i arribarem al cap de setmana amb màximes clarament superiors als 20°C i certa millora de l'oratge. Dissabte el cel no estarà encara del tot ras però tenim esperances de què al llarg del cap de setmana el sol siga més protagonista.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Apareixen milers de peixos penis en una platja de Califòrnia" "Oratge tranquil este diumenge a l’espera d’un nou front de pluges la setmana que ve"