Què farà el cap de setmana ?

Començarem el cap de setmana amb un temps més estable i calorós. A primera hora hi haurà núvols baixos a la costa que no tardaran a desfer-se i deixar pas al sol

Estem a les portes de l'últim cap de setmana de maig, el que tancarà la porta a un mes que ha presentat cares molt diverses en funció de la direcció del vent. Hem tingut un parell de ponentades, dies de calma i puntualment alguna llevantada.

Les precipitacions de les últimes 24 hores han sigut dèbils, només han afectat el sud de la Comunitat i han estat acompanyades de fang.

Hui començarem el dia amb el cel carregat de núvols que encara podran deixar alguna gota. Plugims dèbils al sud i al centre que, com ahir, també vindran acompanyats de fang.

A partir de migdia es trencarà la nuvolositat, veurem més el sol i pujaran un poc les temperatures.

Demà dissabte ens espera un dia més estable i calorós. A primera hora hi haurà núvols baixos a la costa que no tardaran a desfer-se i deixar pas al sol. De vesprada veurem créixer núvols d'evolució a les muntanyes del nord però serà més fàcil que descarreguen a Aragó que a la Comunitat Valenciana.

Diumenge començarem el dia amb sol i amb temperatures altes però atants a les previsions i a l'evolució de l'oratge perquè tot indica que de vesprada creixeran tornades a les muntanyes del nord i de l'interior, que després avançaran cap al centre i cap a la costa on presumiblement arribaran desfetes.

Dilluns tancarem el mes de maig amb possibilitat de tronades al nord i amb temperatures lleugerament més baixes, i dilluns donarem la benvinguda al juny i a l'estiu climatològic amb tronades vespertines que afectaran el centre i el sud.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Només quatre gotes acompanyades de fang" "Un maig molt primaveral"