El retorn de Blas

Comencem una nova setmana pendents de nou de Blas

Després d'un cap de setmana tranquil meteorològicament parlant comencem una nova pendents de nou de Blas, la borrasca estrela d'este mes de novembre. No hi ha forma de desfer-nos d'ella. Va deixar la flota pesquera amarrada a port la setmana passada i tornarà hui per acomiadar-se no sense donar alguns ruixats i tornar a deixar la mar ben rebolicada.

El gregal es reforçarà amb el pas de les hores deixant àrees de marejada junt a la costa i de forta marejada mar endins. Els núvols seran més abundants i compactes a la costa on durant el matí cal esperar precipitacions que de nou al sud de València i al nord d'Alacant poden ser moderades. De vesprada el cel es mantindrà cobert, però només cal esperar plugims dèbils.

Demà dimarts els núvols tornaran a ser més compactes al litoral del centre i del sud on pot ploure fins a primera hora de la vesprada. El vent del nord-est tornarà a deixar-se sentir amb força a la mitat sud i el mestral i la tramuntana al nord. La mar anirà encalmant però encara hi haurà mar de fons a València i a Alacant.

Dimecres i dijous la persistència del gregal acumularà núvols a la costa del centre i del sud, però només cal esperar ruixats, i de poca entitat al litoral d'Alacant. Sembla que dijous acomiadarem per fi a Blas que es desplaçarà cap a l'est pel nord d'Àfrica pensem que de forma definitiva.


 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Torna a brillar el cel: ja són ací les Leònides!" "Un temporal interminable"