La setmana de Lola

La inestabilitat i l'oratge incert ens acompanyaran també dimecres, dijous i divendres

Ens ha tingut mirant-la de reüll tot el cap de setmana, i des de l'Atlàntic ens ha enviat franges de núvols deixant l'oratge molt variable, el cel cobert, però poca pluja.

LOLA ha determinat l'oratge del cap de setmana i també marcarà l'oratge dels últims dies d'abril.

Ha plogut durant la nit i matinada i ho podrà fer durant bona part del matí. Les precipitacions avancen de sud a nord i localment poden descarregar en forma de tempesta i amb intensitat moderada o forta.

A mig matí s'obriran clars. Podrem veure el sol i notarem com les temperatures pugen un poc més que ahir però no tardaran a aparéixer de nou núvols que cobriran el cel i deixaran ruixats i tronades que avançaran en direcció sud-oest/nord-est.

A la nit encara quedaran ruixats residuals, cada volta menys intensos.

Les primeres hores de demà dimarts l'oratge serà estable i el cel estarà poc nuvolós però a migdia ja veurem núvols per l'interior que deixaran una vesprada inestable i tempestuosa a bona part de la Comunitat.


La inestabilitat i l'oratge incert ens acompanyaran també dimecres, dijous i divendres. Dimecres i dijous no plourà de forma general però pot ploure a bona part del territori perquè els núvols de tempesta es faran generals a partir de la vesprada.


Divendres acomiadarem l'abril amb núvols, pluges generals i ambient més fresc.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"És l'hora de Lola" "Pluja des de primera fins a última hora del dia"