Una setmana tranquil·la

Al centre de la setmana l'ambient serà més fresc i els núvols sovintejaran la franja costanera deixant el cel més cobert i plugims dèbils

Tal dia com hui, fa set dies, estàvem tractant de veure per on venia i cap a on anava una DANA que bascularia des del nord de la Península (des dels Pirineus) fins al sud-oest (Huelva) per acabar del nou al nord (Galícia) durant el cap de setmana, des d'on encara va donar inestabilitat suficient perquè la vesprada de dissabte fora molt moguda, amb llamps trons i pluges intenses.

Encetem una setmana prou més tranquil·la. Fa poc donàrem la benvinguda a la tardor, i això vol dir que les nits i els dies són iguals, la qual cosa es tradueix en temperatures nocturnes més baixes, però encara fa calor al centre del dia.

La setmana comença amb pas de núvols mitjans i alts que no seran obstacle perquè al centre del dia l'ambient siga coloroset amb temperatures màximes que al centre de la Comunitat, tant a l'interior com a la costa toquen o superen els 30 graus.

Demà dimarts tindrem el cel més cobert, amb més núvols, durant el matí. Deixaran el cel parcialment cobert, però no deixaran pluja. Les temperatures nocturnes es mantindran sense canvis i les diürnes baixaran.

Al centre de la setmana l'ambient serà més fresc i els núvols sovintejaran la franja costanera deixant el cel més cobert i plugims dèbils.

El dia de hui les previsions apunten que el cap de setmana l'oratge serà estable i que les temperatures quedaran més altes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tornen les temperatures altes per al cap de setmana" "La inestabilitat va de baixada"