Nou cap de setmana primaveral amb més canvis i vent fort a la vista

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
El vent serà protagonista estos pròxims dies | Xavi Cabo

El temps estarà més mogut de cara a les pròximes jornades, si bé este cap de setmana es mantindrà l’ambient primaveral per tot el territori amb ‘calor’ atípica per a l’època, com ve passant tot este últim mes. Arribaran més intervals de núvols que a voltes poden ser més abundants sense descartar alguna gota o arruixó molt puntual, mentres que el vent de ponent s’anirà reforçant i entre el cap de setmana i dilluns bufarà amb ganes, al mateix temps que arribaran algunes precipitacions dilluns. L’inici del març pareix que serà clarament més entretingut.

Divendres 28 de febrer

De cara al divendres, 28 de febrer, el temps estarà molt tranquil amb sol i teles de núvols alts i prims sense més conseqüències. Les temperatures baixaran més respecte al dijous, però seguirà la tranquil·litat en el centre del dia amb la majoria de màximes entre els 16º i 21º en conjunt. Fred moderat de nit i a primeres hores.

Mapa de previsió per a este divendres | Aemet

Dissabte 29 de febrer

Les temperatures pujaran més de cara al dissabte, 29 de febrer, amb un ambient més càlid en el centre del dia, ja que la majoria de màximes se situaran entre els 18º i 23º, localment més altes. El sol estarà amagat  per bandes de núvols alts i prims que seran més abundants a primera hora i, altra volta, a partir de la vesprada, tot i que sense pluja en cap lloc. El vent de ponent bufarà moderat, amb alguna ràfega localment forta.

Diumenge 1 de març

El primer dia de març vindrà marcat per un temps molt canviant, ja que el sol es combinarà amb bandes de núvols que creuaran ràpidament tot el territori. El vent de ponent es mantindrà entre dèbil i moderat i les temperatures seguiran pel damunt dels 20º amb un ambient primaveral.

Canvis la pròxima setmana

De cara a la següent setmana, la primera sencera de març, el temps viurà en una muntanya russa, ja que dilluns l’arribada d’un front portarà algunes precipitacions, especialment en el nord del territori, amb unes temperatures que baixaran un poc. Pareix que els altres dies de la setmana seguirà marcada pel temps molt canviant, sense gelades ni pluges a la vista. Unes previsions que de ben segur patiran canvis i haurem d’anar seguint amb atenció cada dia, tenint en compte el temps canviant que es preveu.

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Registrat un terratrèmol en Alfafara" "Les temperatures es tornen a disparar de valent este dijous"