Es disparen les TºC: torna la calor atípica a partir del dijous

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
El temps solejat i les temperatures de primavera seran els protagonistes les pròximes jornades | Arxiu

Este dijous, dia 13 de febrer, recuperarem l'estabilitat i, amb ella, també recuperarem les temperatures i tornarem a tindre valors totalment primaverals. Les temperatures es tornaran a aproximar als 25ºC tant en el litoral de València com d'Alacant i les nits seguiran sent molt poc fredes.

De cara a divendres i el cap de setmana, no cal patir pel temps, seguirem amb uns cels tranquils, pràcticament sense ni un sol núvol i el més destacable seran els termòmetres, que tornaran a desfasar-se i arribar a valors més propis de maig que de febrer.

Es tornen a disparar els termòmetres

Després d'un dimecres ennuvolat i amb uns valors que han quedat, en general, per baix dels 20ºC. Este pròxim dijous, dia 13, vorem com esta baixada de temperatures ha sigut fugaç. El sol tornarà a dominar gran part del dia en tot el territori valencià i només tindrem alguns intervals de núvols cap a Castelló, especialment de vesprada.

Previsió de símbols per a este pròxim dijous | Aemet

El més destacable de la jornada seran les temperatures. Es tornaran a fregar o superar lleugerament els 25ºC en moltes zones del litoral de València i Alacant, especialment a on els vents de ponent, que asseguraran que tinguem un dia radiant, incidiran més directament. En l'interior, no pujaran tant els termòmetres, però, a pesar d'això, arribarem als 20ºC en molts punts i només quedaran per baix d'esta marca en els punts més elevats.

De cara als pròxims dies, com déiem, tant divendres com el cap de setmana, no cal patir pel temps. S'espera que el sol domine amb contundència en tot el territori valencià i les temperatures fins i tot podran pujar encara més, sobretot de cara a diumenge, quan entrarà més vent de ponent.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Previsió: Temps més mogut este dimecres: arriben alguns arruixons" "Dimarts tant o més càlid que este passat dilluns"