Pocs canvis este dimarts a l’espera de més primavera els següents dies

Jornada de sol amb bandes de núvols prims i temperatures similars o un poc més baixes, a l’espera de que pugen més a partir de dimecres
El sol es combinarà amb alguns núvols prims este dimarts | Josep Maria Picas

Oratge molt tranquil i sense grans canvis el que tindrem en tot el territori de cara a este dimarts, 10 de març. El sol dominarà amb el pas de bandes de núvols alts i prims inofensius. Les temperatures es mantindran similars o poden baixar tan sols un poc de forma local, a l’espera de que pugen amb més ganes els següents dies.

Oratge plàcid en tot el territori valencià

Quant a l’estat del cel, el sol dominarà en el conjunt del territori, encara que hi haurà bandes de núvols alts i prims que, localment, poden entelar en alguns moments el cel. A pesar de tot, no hi haura previsió d'arruixons. No es descarten algunes boires matinals en zones interiors. En definitiva, un dia per a aprofitar i de temps molt plàcid.

Mapa de previsió per a este dimarts | Aemet

Temperatures sense grans canvis

Les temperatures es mantindran molt similars este dimarts o tan sols baixaran un poc de forma local. Uns canvis que tan sols afectarien les màximes, que se situaran entre els 17º i 21º la majoria, les més altes en la costa i en el sud del territori. En canvi, les mínimes es mantindran molt similars, amb la majoria de valors al voltant o lleugerament per dalt dels 10º. A pesar de tot, els termòmetres baixaran molt més en les zones interiors amb fred moderat a primeres hores en general. 

Calma i molta bonança els pròxims dies

De cara a la resta de la setmana, entre dimecres i divendres pugen més les temperatures màximes, amb ambient molt suau o càlid al centre del dia, ja que la majoria de valors superaran els 20º. El sol dominarà i no es veuen pluges a la vista, almenys, fins a la setmana que ve.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Semana caracterizada por un pico de calor a mitad de semana" "El viento del norte-oeste se va i vuelve la tranquilidad este domingo"