Clara pujada de les TºC a partir d'este dimecres, però no en tot el territori valencià

Els termòmetres pujaran molt en l’interior fins dijous o divendres, però quedaran més frenats aen la costa, on hi haurà alguns núvols baixos
Les temperatures pujaran clarament en gran part del territori | Agustí Descarrega

Les temperatures pujaran clarament els pròxims dies i a partir d'este mateix dimecres, 11 de març, en gran part del territori a causa de l’arribada d’una massa d’aire clarament més càlid. A pesar de tot, en el litoral costarà més que es note este ascens, ja que hi haurà alguns núvols baixos i hi haurà influència de l’aigua del mar encara fresca.

Mapa de previsió per a este dimecres | Aemet

Temperatures cap amunt

Quant als termòmetres, pujaran clarament en l’interior del territori este dimecres, amb molts valors entre els 20º i 25º, localment més alts. Les temperatures es quedaran més frenades prop de la costa a causa de la presència d’intervals de núvols baixos i la influència d’aire marítim més fresc.

En esta àrea, moltes màximes se situaran entre els 18º i 22º, especialment entre València i Castelló, on són més probables els núvols baixos. Pareix que la costa alacantina quedaria més al marge d’esta situació.

Mapa de la pujada de TºC prevista este dimecres en la península Ibèrica | Aemet

Sol i alguns núvols

Si ens fixem en l’estat del cel, el sol dominarà combinat amb l’arribada de diferents bandes de núvols alts i prims que, puntualment, poden entelar el cel. A més, en diversos trams de la costa també hi haurà núvols baixos, que deixaran un cel més variable. No s’espera pluja, en un dia, en conjunt, plàcid i per aprofitar.

Canvis al final de setmana

L'oratge es mantindrà molt tranquil i càlid per a l’època els pròxims dies i durant gran part del divendres. Després, l’arribada de diversos fronts poc actius faran que el cel estiga més canviant, arriben alguns arruixons dispersos i poc importants i les temperatures baixen en conjunt. No es veuen fredorades ni pluges generals.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Previsión: Pocos cambios este martes a la espera de más primavera los próximos días" "Semana caracterizada por un pico de calor a mitad de semana"