Temps més mogut este dimecres: arriben alguns arruixons

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
Els núvols aniran a més este dimecres | Magda Bustos

El temps patirà alguns canvis este dimecres, 12 de febrer, amb l’arribada d’una cua de front molt desgastat que portarà molts núvols a tot el territori valencià i s’escaparan alguns arruixons febles o gotellades de caràcter dispers, encara que els més probables s’esperen en l’interior de les comarques del nord de València i Castelló.

Molts núvols i poca pluja

Quant a l’estat del cel, els núvols aniran clarament a més este dimecres i la jornada acabarà sent prou ennuvolada en general, sobretot pel pas de núvols prims i mitjans. En este sentit, s’escaparan alguns arruixons febles o gotellades de forma dispersa en pràcticament qualsevol punt, però els més probables són entre el nord de València i les comarques de Castelló. 

Mapa de previsió per a este t dimecres | Aemet

TºC avall però poc hivernals

Si ens fixem en les temperatures, baixaran un poc per la presència dels núvols, però seguirà l’ambient poc hivernal tan atípic dels últims dies. La majoria de màximes se situaran entre els 16º i 19º, mentres que de nit es mantindran molt similars amb la majoria de les mínimes per dalt dels 10º amb una sensació poc freda.

Seguix la primavera avançada

De cara a les següents jornades, el temps continuarà molt tranquil amb el sol com a gran protagonista i temperatures que es mantindran altes per a l’època i seguiran pujant. Molts valors rondaran els 20º o se superarà lleugerament estaa xifra, amb la previsió de que els termòmetres tiren clarament cap amunt a principis de la setmana vinent. Un ambient, sense dubte, totalment fora de lloc enmig d’un hivern que ja ha posat el compte enrere este any. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dimarts tant o més càlid que este passat dilluns" "Setmana de ponents: temperatures d'estiu en ple febrer"