Cap de setmana ventós amb més canvis importants a la vista

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'

El temps estarà molt mogut i canviant este cap de setmana, però de pluja no se n’espera. El principal protagonista serà el vent de ponent, que mantindrà les temperatures altes per a l’època, sobretot dissabte quan tocaran sostre. Els intervals de núvols seran més abundants, a l’espera de més vents i possibles arruixons a partir del dilluns.

Dissabte 29 de febrer

Jornada marcada per l’increment dels intervals de núvols, especialment a partir de mig matí. Seran bandes de núvols alts i prims cada volta més espessos que no deixaran pluja, sense descartar alguna gota. Les temperatures pujaran encara més en zones pròximes de la costa amb moltes màximes entre 20º i 25º, localment més altes. El vent de ponent seguirà bufant moderat per tot el territori.

Mapa de previsió per a este dissabte | Aemet

Diumenge 1 de març

De cara al diumenge, primer dia de març, el sol i els intervals de núvols se seguiran combinant al cel sense descartar alguna gota  fins a mig matí de forma molt dispersa i local. El vent seguirà bufant de component oest de forma moderada en general, amb temperatures màximes que baixen més però que seguiran sent altes i càlides per a l’època, amb la majoria de valors al voltant dels 20º.

Temps mogut la setmana que ve

De cara a la pròxima setmana, el temps seguirà mogut amb l’arribada d’alguns arruixons  dilluns i possible temporal de vent que pot deixar ràfegues molt fortes i problemes entre dilluns i dimarts. Una situació que anirà acompanyada d’una baixada de temperatures, amb més canvis els següents dies. Però la previsió encara pot patir canvis i, per tant, s’haurà d’anar seguint amb molta atenció la seua evolució.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nou cap de setmana primaveral amb més canvis i vent fort a la vista" "Registrat un terratrèmol en Alfafara"