Xicotets canvis abans de la calor: algunes gotes el dissabte però diumenge millora

Dissabte de vesprada arribaran més núvols amb algun arruixó molt dèbil i dispers. El sol dominarà en conjunt el cap de setmana i dilluns es tornaran a fregar els 25º
Oratge molt tranquil el cap de setmana, encara que alguns núvols i alguna pluja el dissabte | Miguel Angel Ciudad

L'oratge seguirà sense moltes inconvenients este cap de setmana, però els intervals de núvols seguiran presents dissabte amb alguna gota o arruixó molt dèbil. Però el diumenge el sol s’imposarà amb més claredat a l’espera d’un repunt breu però clar de l’ambient de primavera a principis de la pròxima setmana. 

Dissabte: cel canviant i algun arruixó

De cara al dissabte, 8 de febrer, els intervals de núvols seguiran presents, si bé al matí pot dominar més el sol i seria per la vesprada quan la nuvolositat aniria en augment. Serà en eixe  moment quan es poden escapar algunes pluges o arruixons dèbils i dispersos, més probables en l’interior de Castelló i entre València i Alacant, però poca cosa.

Les temperatures es mantindran molt similars, amb la majoria de màximes entre 14º i 17º i nits típicament fredes d’una jornada d’hivern amb algunes gelades en l’interior i la majoria de termòmetres nocturns per baix dels 10º.

Mapa de previsió per a este dissabte | Aemet

Diumenge: més sol i ja pugen les TºC

Pel que fa al diumenge, 9 de febrer, el sol dominarà en conjunt i els intervals de núvols aniran clarament a menys, a pesar de què encara en quedaran alguns baixos en trams de la costa i també n’hi haurà d’alts i prims circulant per tot el territori. Una jornada molt aprofitable amb temperatures que ja pugen més, amb moltes màximes entre 15º i 19º.

Ambient primaveral dilluns

Les temperatures encara pujaran més en l’inici de la pròxima setmana a causa de l’entrada del vent de ponent reescalfat. Serà dilluns el dia més càlid, amb la majoria de màximes entre 20º i 25º. A partir d'eixe moment, els termòmetres patiran baixades i pujades amb un ambient, de nou, atípicament primaveral en ple febrer. No es veuen gelades ni temporals a mitjà termini. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Este diumenge podrem vore la primera superlluna de l'any" "Nou estiuet a la vista: pugen més les temperatures després del cap de setmana"