Nou estiuet a la vista: pugen més les Temperatures després del cap de setmana

Tant dissabte com diumenge tindrem un oratge tranquil amb el pas de bandes de núvols i algun arruixó dèbil. Es tornaran a superar els 20º la pròxima setmana
L'oratge seguirà molt tranquil però amb xicotets canvis | Esteve Fornós

L'oratge seguirà molt tranquil este cap de setmana en tot el territori, a pesar de què tindrem més intervals de núvols, especialment entre divendres i dissabte, que poden deixar algun arruixó dèbil per la nit i la matinada de dissabte a diumenge. Poca cosa en conjunt amb temperatures que es mantindran paregudes fins el diumenge, quan començaran a pujar i, en l’inici de la pròxima setmana, es tornaran a superar els 20º. 

Divendres de sol i núvols

De cara al divendres, 7 de febrer, els intervals de núvols baixos i alts seguiran molt presents en tot el territori, especialment en la vora del mar, deixant un dia de sol i núvols, si bé l’ambient assolellat dominarà com més en l’interior i en el sud. No s’esperen precipitacions i les temperatures es mantindran paregudes, amb màximes de 13º a 18º.

Mapa de previsió per a este divendres | Aemet

Dissabte arriben alguns arruixons

Pel que fa al dissabte, 8 de febrer, els intervals de núvols seguiran arribant i mantindran este cel molt variable amb moments de sol i altres de més nuvolositat. La novetat respecte al divendres serà que arribaran algunes pluges o arruixons dèbils i dispersos entre la vesprada de dissabte i la matinada de diumenge, sobretot entre València i Castelló. Poca cosa en conjunt amb temperatures semblants.

Diumenge amb més sol i temperatures amunt

Finalment, de cara al diumenge, 9 de febrer, el sol s’imposarà clarament als núvols, a pesar de què estos no acabaran de desaparèixer del tot en algunes zones. La notícia serà la temperatura, que ja pujarà un parell de graus més amb molta tranquil·litat pel migdia per tot el territori i moltes màximes ja se situaran entre els 15º i 20º. Les nits del cap de setmana seguiran fredes amb valors normals per a l’època.

Torna la primavera

Este ascens dels termòmetres tindrà continuïtat en l’inici de la setmana que ve amb màximes que, entre dilluns i dimarts, superaran una altra volta els 20º, inclús fregant els 25º de forma puntual en el sud del territori. Un ambient, de nou, primaveral i atípic per a l’època que vindrà acompanyat de molt de sol.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Oratge hivernal: sol, fred i alguns núvols este dijous" "Canvi brusc d'oratge: adéu a la calor este dimecres"