Alberic celebra "La Setmana de la Dona 2019"

Art, cultura, història, gastronomia i esport per a commemorar "La Setmana de la Dona 2019" d'Alberic
La setmana de la dona a Alberic | Ajuntament d'Alberic

Baix el lema "Totes i tots caminem cap a la igualtat real" la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alberic ha organitzat un altre any més una sèrie d'actes encaminats a commemorar el 8 de març, dia internacional de la dona, vigent a la societat des de l'any 1975, quan l'ONU va associar aquesta jornada al reconeixement de la figura de la dona i el foment de la igualtat de gèneres. Un any més, des del consistori es durà a terme aquesta celebració que comptarà amb diversos actes i que durarà des de l'1 de març fins al 9 de març amb la intenció d'invertir, donar suport, promoure i difondre mitjançant els diferents actes la igualtat.

"La Setmana de la Dóna" arrancarà el divendres 1 de març amb la inauguració de l'exposició "Mix-Ar't2019", que es durà a terme a la Casa de la Cultura i que serà gratuïta per a tots aquells que vulguen assistir-hi. Els actes tindran la seua continuació el diumenge 3 de març, dia escollit per a la marxa solidària per la dona. El preu del tiquet per a tots els participants serà de 3 € i el lloc d'eixida serà la Plaça Constitució. Dilluns 4 serà el torn de la inauguració de l'exposició "Dones valencianes que han fet història".

L'acte començarà a les 19.00 hores de la vesprada a l'Antiga Casa Consistorial i l'entrada al recinte serà gratuïta. També en aquest recinte es celebrarà el dimarts 5 la presentació del llibre "Yàmana, tierra de fuego" a les 19.00 hores i amb entrada lliure per als assistents. El dimecres 6 seguiran les activitats amb una excursió a Cofrents que inclourà una ruta fluvial i una visita cultural. Les places per a la realització de l'excursió són limitades, el preu dels tiquets 15 € i l'hora d'eixida i el lloc serà a les 8 del matí al carrer Joaquim Costa.

El divendres 8 de març, dia de la Dona serà la jornada amb més actes. A les 12.00 hores es produirà la Lectura de Manifest a la Plaça Constitució. Més tard, a les 14.00 hores tindrà lloc un dinar a la Sala Atenea on el preu serà de 12 euros. Més tard, a les 6 a la sala de plens es realitzarà un homenatge de dones per a dones i finalment a la nit a les 21.00 hores tindrà lloc el concert solidari i la torrà al Recinte Firal amb un preu de 3 euros.

Dissabte es tancaran els actes de la Setmana de la Dona amb la inauguració del curs de defensa personal orientat a les dones, que començarà a les 11.00 hores a la Casa de la Cultura. Tots els diners recaptats de les activitats solidàries aniran destinats a l'associació ANIMA de la localitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: S'origina un incendi en una antiga discoteca de La Ribera" "ATENCIÓ: La Bonoloto reparteix més de 40.000 euros a la Comunitat"