Alzira continua la instal·lació de paviment ignífug a les ubicacions dels monuments fallers

L'Ajuntament d'Alzira du a terme les obres de millora als carrers de la ciutat.
Imatge del paviment en una de les zones | Ajuntament d'Alzira

Les obres de reparació incloses en el Pla de Pavimentació de Carrers de la ciutat per tal de millorar l'accessibilitat d'aquells que ho requereixen han finalitzat amb èxit.

Els últims treballs de millora realitzats des de la Regidoria de Gestió Urbanística han estat als carrers Gerardo Laguía, Manises, Requena, Sant Andreu, Josep Ma. Llopico, Joan d'Àustria, María Plasencia i Elena Just Castillo. A més, cal recordar que també s'han realitzat reparacions del paviment a l'avinguda Josefina Fernández, una de les vies de pas més importants pel que respecta al trànsit de vehicles.

Al mateix temps que s'han portat a terme les obres de millora als carrers s'ha aprofitat per a col·locar un empedrat en granit ignífug als emplaçaments de les falles Sants Patrons i Sant Andreu per tal que aquestes zones queden més protegides a l'hora de la crema dels monuments, lloc on també han sigut ubicades les plaques metàl·liques commemoratives de cada una de les falles.

Fernando Pascual, regidor de l'àrea responsable, ha declarat al respecte: "Totes les obres de millora que s'han efectuat tenen com a objectiu fer més còmoda la mobilitat del veïnat, i també del trànsit, i fer més agradable la imatge de la ciutat. Aquesta és una mesura més, de tantes que hem realitzat, pel bé de la ciutat, per anar millorant la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes, dels vianants i dels conductors perquè, al cap i a la fi, d'això es tracta, de tindre una ciutat còmoda, agradable i bonica als ulls".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alberic celebra "La Setmana de la Dona 2019"" "ATENCIÓ: S'origina un incendi en una antiga discoteca de La Ribera"