Recordes a Chechu de 'Médico de familia'? Així li ha canviat la vida

La seua vida ha canviat molt des de la sèrie
Aarón Guerrero, Chechu en 'Médico de familia', ha vist canviar molt la seua vida| Telecinco

Sense cap dubte, una de les sèries de televisió que més èxit ha conseguit en el nostre país és 'Médico de familia'. Una producció, protagonitzada per Emilio Aragón, a on s'explicava la vida d'un metge vidu i pare de tres fills, precisament, un d'estos era interpretat per Aarón Guerrero. En concret, donava vida a Chechu, el germà mitjà que no deixava de fer maldats.

Des de la dècada dels 90, en què aquella va triomfar, ha 'plogut' molt i la vida d'este actor ha canviat notablement. Tant és així que ara ha substituït els platós de televisió pel món empresarial, a on ha aconseguit gran rellevància.

La vida actual de Guerrero

Després del 'boom' conseguit per 'Médico de familia' va continuar amb la interpretació en la sèrie 'Ana y los 7'. Més tard, va deixar esta de costat, però, l'any 2014, va tornar a la 'petita pantalla' com a concursant de 'Mira quién salta!'.

No obstant això, Aarón Guerrero ha estat allunyat dels mitjans de comunicació. Això sí, el seu nom eixia a la llum fa uns mesos per haver sigut parella d'Alexia Rivas, la ja ex d'Alfonso Merlos.

Ara ha sigut 'Vanitatis' qui ha fet que torne a l'actualitat amb una entrevista a on revela quina és la seua vida present. Així, s'ha descobert que el madrileny, que amb 33 anys, és pare d'un xiquet de dos anys.

No obstant això, a on més s'ha posat l'accent és en la seua faceta professional. En eixe sentit, s'ha descobert que ha triomfat empresarialment perquè Ã©s propietari de l'empresa 'Grup Malaje' amb la que ha posat en marxa diferents locals repartits per la ciutat de Madrid.

En concret, ha explicat que compta amb els següents: «Un és 'La Malaje'. Després, 'La Tía Feli', que són les tres cerveseries, i 'Bacaro', que són els dos restaurants italians».

Sembla que esta faceta empresarial, Guerrero la va desenvolupar ja amb només 22 anys, ja que va començar a gestionar locals de nit. I, poc després, va decidir deixar estos per posar en marxa el seu primer restaurant, d'alta costura, amb el que va aprendre molt.

Un aprenentatge que ara l'ha portat a tindre una sòlida empresa, al costat del seu soci Manu Urbà. Gràcies a esta empresa li ha permès tenir una vida plena i plena d'èxit lluny de la interpretació.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La boda de 'l'alta societat' que s'acaba de celebrar en plena pandèmia" "Felip i Letícia, trencats: mor en un infern i massa jove Javier Escobar"