Aída Nizar ha sigut detinguda per amenaçar a la seua parella amb un ganivet

L'exconcursant de 'Gran Hermano' ja està en llibertat
Aída Nizar | València Diari

La polèmica concursant de 'Gran Hermano', Aída Nizar ha sigut detinguda per la policia durant la matinada d'este dilluns per, presumptament, amenaçar a la seua parella amb un ganivet.

Segons ha confirmat 'Jaleos' en exclusiva, els agents es van desplaçar fins a la casa de Madrid a on viu Aída, alertats per una discussió entre l'exconcursant de 'GH' i la seua parella, Fernando. L'agressivitat de la situació van obligar els agents a dirigir-se a la casa per a intentar solucionar l'alterada discussió que estaven mantenint.

Segons pareix,  Aída es va enfrontar a la seua parella amb un ganivet en la mà. Tal com afirma la víctima, la polèmica col·laboradora de televisió el va amenaçar i el va tirar de casa. La presència de les autoritats van empitjorar les coses, ja que segons explica el diari, Aída es va negar a obrir la porta i va entrar en còlera. El mateix Fernando s'encarregava d'explicar als agents que durant la convivència havien tingut constants discussions i baralles.

Tal com recull 'Jaleos' i segons fonts de la Policia Nacional, després de la insistència dels agents i l'advertència d'accedir per la força, la presumpta agressora els va deixar entrar, sent detinguda immediatament per a prestar declaració sobre els fets. La convivència entre els dos estava sent un autèntic infern.

Aída ja ha estat posada en llibertat

La col·laboradora, que fa algun temps que està allunyada dels mitjans en Espanya, va estar declarant durant hores en la comissaria d'Hortaleza (Madrid), fins que finalment va ser posada en llibertat. De moment, ni Aída ni la seua parella s'han pronunciat sobre els fets.

Aída Nizar estava passant este confinament amb la seua parella Fernando amb qui fa uns mesos que està eixint. De moment es desconeix si Aída ha tornat a la mateixa casa a on estava passant el confinament amb el seu nóvio. La mare de la col·laboradora ha confirmat a 'Jaleos' que no sap absolutament res del que ha passat.

Nizar és una de les concursants més polèmiques de la història de 'Gran Hermano'. El seu pas per el programa de 'Supervivientes' també va ser molt criticat, ja que va arribar com a concursant reserva i va proporcionar informació de l'exterior als concursants.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La telefonada inesperada que ha rebut Felip VI esta setmana" "Filtren que Juan Carlos planeja fugir d'Espanya: el destí és escandalós"