Alba Carrillo anuncia una trista notícia familiar

La segona finalista de 'GH VIP' escriu un emotiu missatge de despedida
Alba Carrillo en 'GH VIP' | Telecinco

La segona finalista de 'GH Vip 7', Alba Carrillo, no està passant per un bon moment. Després de quedar-se a les portes del triomf i a punt de ser la guanyadora d'un concurs que li ha fet passar per moments personals molt durs, ara ha d'assumir una nova realitat que li canviarà la vida per a sempre.

Alba compartia sa casa des de feia 13 anys amb la seua gossa Lana i, amb tota la pena del seu cor, ara li ha de dir adéu per a sempre. En este sentit, Alba ha anunciat la mort de Lanas a través del seu perfil d'Instagram i ho ha fet amb un clar missatge carregat de sentiment.

Un emotiu missatge

Concretament, la col·laboradora del programa de Cuatro 'Ya es mediodía', ha volgut fer saber als seus seguidors que: «Hui diu adéu un membre de la família. Ha sigut generosa fins a l'últim moment. Quan me'n vaig anar a GH li vaig dir que m'esperara i ho ha complit. Ens has donat 13 anys de felicitat absoluta i estima. Ara ningú lladrarà quan toquen al timbre ni dormiràs amb Lucas... Et quedes amb nosaltres per sempre. T'estimem Lanas».

Alba i el seu fill hauran d'acostumar-se a viure sense esta peça tan important per a la seua família. Caldrà esperar per a saber si, després del comiat de Lanas, deixen un lloc en sa casa per a un nou membre animal. Mentres, la col·laboradora de Cuatro seguix rebent missatges de suport de companys com Omar Suárez o Chelo García Cortés o, fins i tot, l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Letícia convida a una inesperada persona als sopars de Nadal de la Casa Reial" "Iñaki Urdangarin revoluciona una església de Vitòria"