Alejandro, l'espanyol en ERTO que ha guanyat la 'paga Nescafé' de 2.000€ per a tota la vida

Es va vore obligat a acollir-se a un ERTO a causa de la crisi del coronavirus
L'espanyol ha guanyat una paga de Nescafé de 2.000 euros per a tota la vida | Pixabay

Alejandro Vera Sánchez és el nom de l'afortunat que ha guanyat la 'Paga per a tota la vida de Nescafé' i cada mes s'endurà ni més ni menys que 2.000 euros. Este home de Barcelona es va vore obligat a acollir-se a un ERTO, com els ha passat a milers de treballadors durant la crisi que ha causat la pandèmia del coronavirus.

I és que estos han sigut uns mesos molt complicats per a la seua família, ja que en casa només treballava la seua dona i ho fa de sanitària. Tot i que l'Alejandro ja està incorporant-se a la faena, la situació continua sent complicada perquè el seu fill està sense faena, motiu pel que eixos 2.000 euros mensuals els aniran molt bé.

Ha sigut com si els tocara la loteria

Feia temps que l'Alejandro ho intentava i ara, per fi, el seu somni s'ha fet realitat. De fet, ha confessat que esta sorpresa ha sigut com trobar un tresor. Nescafé ha compartit un vídeo de l'entrega del xec que simbolitza el jornal de 2.000 euros que rebrà cada mes.

Ja fa 36 anys que Nescafé regala als seus consumidors una paga de 2.000 euros mensuals. Per tant, ja són 36 les persones que disfruten d'este premi. En plena crisi del coronavirus, sense dubte, ha resultat una gran alegria per a la família.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"David Villa té problemes: Greus acusacions d'una becària" "Corbacho, operat per sorpresa d'un problema de salut"