Alerta alimentària: Retiren del mercat diversos lots d'una ensaladilla russa envasada

El producte retirat conté mostassa, no inclosa en l'etiqueta. Les autoritats recomanen que els al·lèrgics no ho consumisquen
L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha alertat de presència de mostassa no inclosa en l'etiquetatge en ensaladilla russa de la marca AMEZTOI. La comunicació es va realitzar per l'empresa que va detectar la presència de l'al·lergogen en un autocontrol.

L'empresa ha enviat instruccions als seus clients per a la retirada de la comercialització dels productes i la seua recuperació.


En concret, els lots que no contenien esta informació en l'etiquetatge són el 73071250 en format d'1,2 quilos; el 7941260 en format de 300 grams, i el 7941250 en format de 300 grams.


Com a mesura de precaució, es recomana a les persones al·lèrgiques a la mostassa que pogueren tindre els productes anteriorment esmentats en les seues llars que s'abstinguen de consumir-los. L'empresa assenyala que no comporta cap risc per a la resta de la població.


Esta informació ha sigut traslladada a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI) i als Serveis de la Comissió Europea a través de la Xarxa d'Alerta Alimentària europea (RASFF), a fi que es verifique la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

Retiren diversos lots de gaspatxo Alvalle per presència d'òxid d'etilé

 

La marca Alvalle, pertanyent a Pepsico, ha retirat uns lots de gaspatxo per haver detectat "nivells d'òxid d'etilé per damunt dels valors establits per la legislació, en dos de les espècies que utilitzem com a ingredient".

Els lots afectats són L1236 i L1244 de Gaspatxo Gurmet i el L5243 del seu Gaspatxo amb remolatxa, amb data de caducitat de novembre de 2021. L'empresa ha explicat mitjançant un comunicat que "afecta la gaiena present en Gaspatxo Gurmet i al pebre blanc inclòs en Gaspatxo amb Remolatxa".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La carta de la presidenta d'una comunitat de veïns que s'ha fet viral en xarxes" "Carta d'un pare a la porta d'una discoteca: 'El meu fill fa dos dies que està malament'"