La decisió d'Álex Lequio ha creat alarma

El fill d'Ana Obregón cancel·la la seua presència en un acte per problemes de salut
Álex Lequio ingressat d'urgència n l'hospital | GTRES

Segons informa 'Jaleos', Álex Lequio ha estat ingressat d'urgència n l'hospital, fet que l'ha obligat a cancel·lar un acte que tenia programat la nit d hui.

  

Estava previst que esta nit Álex Lequip assistira a la presentació d'una popular firma de sabatilles, però hui mateixa s'ha vist obligat a cancel·lar la visita a causa del seu estat de salut. «Lamentem comunicar que per motius de salut, Alex Lecquio Jr. no podrà assistir hui al photocall de l'event solidari organitzat per 'Morrison' a favor de la Fundació Caíco». El jove estava molt il·lusionat amb este event de caràcter benèfic, ja que volia aportar el seu granet d'arena en l'acte que pretén recaptar fons a favor del càncer infantil a través d'una subhasta.

Dura recaiguda

Álex Lequio continua lluitant en la batalla contra el càncer, que patix des de fa 20 mesos. Des del passat mes de setembre, el fill d'Ana Obregón està tractant-se de nou a causa d'una forta recaiguda. Cal ressaltar com Álex, a pesar de la seua joventut, s'ha enfrontat a la dura malaltia amb un somriure i molt optimisme. La seua lluita està sent l'exemple de molts jóvens que, per desgràcia, patiixen càncer.

  

L'última aparició pública d'Àlex Lequio va ser el mes de novembre passat coincidint amb una festa de disfresses per a animals, en aquells dies confessava, amb el somriure que li caracteritza, que es trobava prou bé per a ser allí.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cristina Pedroche preocupada per una decisió de les més importants de l'any" "Preocupació per la salut del cantant Juan Luis Guerra"